OPLEIDINGEN

U kan bij A Fortiori terecht voor algemene opleidingen of opleidingen op maat.

Werknemers zijn de dragende kracht achter elke organisatie. Organisaties zijn doorgaans overtuigd dat zij baat hebben bij gemotiveerde en gelukkige medewerkers. Als leidinggevende wilt u het beste uit uw werknemers halen. En zelf wilt u zich ook blijven ontwikkelen, want stilstaan is achteruit gaan. A Fortiori biedt heel wat opleidingen voor verschillende doelgroepen.

Wij hanteren geen “copy – paste” stijl. Onze opleidingen worden specifiek ontwikkeld vanuit de noden van de klant. Luisteren wat de klant precies zoekt, doorvragen en zo gericht mogelijk de behoeften detecteren, dat is waar A Fortiori voor staat.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


Algemene opleidingen

Laat u de kaas van uw brood eten? Onzekerheid kan verlammend werken. Deze opleiding in zelfbewustwording, durf en daadkracht ondersteunt u om sterker in uw schoenen te staan. De opleiding is erop gericht dat u met zelfvertrouwen en daadkracht leert communiceren naar uw omgeving.
U leert op uw eigen manier respect te vragen en af te dwingen. Assertief zijn kan zonder kwetsen en op een wijze waarop u uw omgeving voor u wint.

Download opleidingsfiche

Burn-out is meestal het gevolg van jarenlange overbelasting op het werk met grote mentale en lichamelijke problemen als resultaat. Jammer genoeg staan mensen slechts stil bij deze overbelasting op het moment dat het te laat is. Gelukkig verbinden meer en meer werkgevers zich ertoe om burn-out bij werknemers te voorkomen en indicatoren in te stellen voor een efficiënte en kordate aanpak.

Download opleidingsfiche

Te weinig mensen luisteren effectief. Hierdoor ontstaan frustraties en conflicten met uiteindelijk demotivatie op de werkvloer. Als men niet goed detecteert, kan men geen gericht antwoord geven en worden afspraken niet of onvoldoende gemaakt.

Download opleidingsfiche

Leiding geven is een grote en mooie uitdaging. Het vergt de nodige voorbereidingen en noodzakelijke competenties om een uitstekend leider te worden. Als leidinggevende dien je verschillende rollen op te nemen of ‘petten’ op te zetten. Tussen de baas ‘spelen’ en effectief leiding geven ligt namelijk een hemelsbreed verschil.

Download opleidingsfiche

We hebben een oneindige lijst aan bezigheden in zowel privé- als werkleven. Onze taken moet allemaal perfect zijn en tegelijk moet je klaarstaan voor je collega’s, familie en vrienden. Hoe kunnen we hier optimaal mee omgaan?

Download opleidingsfiche

Hoe vaak wenst u dat u wat meer tijd zou hebben? Volgens het cliché moeten wij meer tijd zelf maken, maar kan dat wel? In deze opleiding leert u hoe u kan plannen en organiseren op een manier dat u efficiënter kan omgaan met de kostbare tijd van u en uw medewerkers.

Download opleidingsfiche


Opleidingen op maat

U zoekt een specifieke opleiding voor uw medewerkers of voor uzelf? U vindt niet wat u zoekt in ons aanbod?

A Fortiori ontwikkelt in dit geval uw gewenste opleiding à la carte.
Wij doen dit zowel in uw organisatie ter plaatse of in onze eigen opleidingsruimte. A Fortiori werkt in een mooie rustgevende omgeving waar natuur inspirerend werkt!

Meerdaagse programma’s behoren eveneens tot de mogelijkheden.